De gunstige eigenschappen van kaviaar

 

We begrijpen allemaal dat kaviaar het toppunt is van luxueus en superieur tafelen, maar kaviaar is niet alleen een hoogwaardig en voedzaam product. Kaviaar heeft ook talloze nuttige eigenschappen die goed zijn voor uw gezondheid en kunnen worden gebruikt in hoogwaardige schoonheidsproducten.

Kaviaar zit boordevol voedingsstoffen en vitaminen, zoals omega 3-vetzuren, die kunnen bijdragen tot het verminderen van het risico op coronaire hartziekte en een positief effect hebben op de gezondheid van de spijsvertering, het zenuwstelsel, de bloedsomloop en het immuunsysteem. De aanbevolen dagelijkse dosis voor omega 3 is één gram; slechts één eetlepel goede kwaliteit kaviaar voldoet al aan deze aanbevolen dosis. Meer recent onderzoek suggereert dat het regelmatig consumeren van omega 3 ook nuttig kan zijn als een ontstekingsremmend middel en bij mentale stoornissen, zoals depressie.

Een portie kaviaar bevat ook de dagelijks benodigde hoeveelheid vitamine B12, dat belangrijk is voor de aanmaak van bloedcellen, en de gezondheid van uw hersenen en immuunsysteem. Kaviaar is ook een geweldige bron van vitamine A en E, en de mineralen calcium (voor je botten), selenium (voor vruchtbaarheid en cognitieve functies) en ijzer (voor de productie van bloedcellen en ter voorkoming van bloedarmoede). Regelmatig kaviaar eten kan uw immuunsysteem stimuleren en zorgt ervoor dat uw lichaam toegang heeft tot een heel scala nuttige voedingsstoffen. Kaviaar is het perfecte ingrediënt voor uw spijsvertering en een gezond dieet als u vitaminen en mineralen wilt toevoegen op een manier die zowel heilzaam als heerlijk is.

Naast de gezondheidsvoordelen van het eten van kaviaar is deze rijke voedingsbron ook verkrijgbaar in schoonheidsproducten. Kaviaar bevat een verscheidenheid aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen celbeschadiging door vrije radicalen. Deze antioxidanten kunnen worden opgenomen door te genieten van kaviaar of door het gebruik van schoonheidsproducten, die bijzonder nuttig zijn voor de oudere huid. Er wordt ook gesuggereerd dat schoonheidscrèmes die kaviaar bevatten het herstel van de huid bevorderen door middel van vetzuren, die hormonen activeren die collageenproductie bevorderen.

Cosmetische lotions die kaviaar bevatten zullen een langdurig voedend effect hebben op een droge of verouderde huid. Als u een op kaviaar gebaseerde schoonheidscrème gebruikt zult u merken dat uw huid een gezonde glans ontwikkelt, wat een jeugdige gloed geeft en de andere gezondheidsbevorderende effecten van kaviaar versterkt. Vele luxe kuuroorden kiezen voor schoonheidsproducten met kaviaarextract omdat ze begrijpen dat dit zowel de korte- als lange-termijn voordelen geeft die klanten verwachten.

Als u kaviaar voor gezondheids- of schoonheidsdoeleinden koopt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat u alleen gekweekte producten van de allerbeste kwaliteit kiest. Alle Attilus kaviaar is afkomstig van gezonde steur gekweekt in onze visserij. Wij verzorgen onze vissen zorgvuldig, met gebruik van de allernieuwste technologieën om elke stap van het productieproces goed te begeleiden. Onze hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers zien toe op elk aspect van het kweken en oogsten om ervoor te zorgen dat wij u de allerbeste kaviaarparels leveren met hoge niveaus van gezondheidsbevorderende vitaminen, mineralen en vetzuren.


* - Let wel: de informatie in dit artikel is afkomstig uit diverse bronnen. Klanten met specifieke dieetwensen dienen een specialist te raadplegen alvorens kaviaar als een gezondheids- of schoonheidsproduct te gebruiken.

Onze producten